Welkom bij Xtralens voor bedrijven

Alleen voor bij Eculens aangesloten Xtralensspecialisten:

Vul hieronder uw Loginnaam en Wachtwoord in.

Loginnaam:  Wachtwoord: 

 

Geachte Xtralensdealers,

Er is bij Eculens veel nagedacht over het uitbreiden en verbeteren van de communicatiekanalen tussen u en ons bedrijf. Houd daarom e-mails en post in de gaten en lees geregeld de informatie op de inhoudspagina (deze ziet u na het inloggen).

Vriendelijke groeten,

Eculens communicatieteam

Voor toekomstige Xtralensspecialisten

Geachte collega,

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen van de consumentenwebsite van Xtralens ge´nteresseerd bent in verdere informatie over ons unieke product. Wij kunnen u daartoe toegang geven tot een deel van onze bedrijvenwebsite. Om een e-mail te ontvangen met de link naar deze website en een speciale code om te kunnen inloggen, hoeft u slechts hier te klikken en het formulier dat vervolgens zal verschijnen, in te vullen.

Maar misschien heeft u behoefte aan een meer persoonlijk contact en stelt u een bezoek van een van onze medewerkers op prijs. Onze medewerkers zijn door door mij persoonlijk opgeleid en kunnen in uw bedrijf voor u en uw medewerkers een presentatie over de Xtralens verzorgen. Stuurt u dan een e-mail naar eculens@worldonline.nl en u wordt binnen 48 uur teruggebeld.

Binnenkort zullen wij naar onze Xtralensspecialisten geregeld een nieuwsbrief per email sturen, met het laatste nieuws over ons product en contactlenzen in het algemeen. Wellicht wilt u de nieuwsbrief ontvangen voordat u besluit of u verdere informatie wilt lezen. Wij kunnen u deze nieuwsbrief drie maal toesturen. Wij verwachten dat u daarna informatie zult aanvragen of verder niet ge´nteresseerd bent. Klik hier om het formulier in te vullen waarmee u de nieuwsbrief kunt aanvragen.

Mijn medewerkers en ik hopen snel van u te horen,

Vriendelijke groeten,

Dirk van Meurs